SHEIN X Klarna

Ett nytt sätt att checka ut är nu tillgänglig på både vår webbplats och app som låter dig köpa nu och betala senare.
Observera att vi endast tillhandahåller Klarna för leveransadresser i Sverige.
Klarna Pay ger dig 30 dagar att betala efter att din beställning har skickats.
Inga avgifter, ingen ränta.
VANLIGA FRÅGOR
1. Vad är Klarna Betala Senare?
Klarna Betala Senare är en betaltjänst är en möjlighet för kundernda att göra inköp först och betala ordern senare. Du har 30 dagar på dig för att betala ditt köp.
2. Hur använder jag Klarna Betala Senare?
Shoppa på SHEIN som vanligt. På kassasidan väljer du Klarna Paylater som betalningsmetod. Du kommer att ledas vidare till Klarnas sida för att ange vissa information.
3. När måste jag betala för min beställning för Klarna Betala Senare?
Klarna-köp levereras vanligtvis före betalningen. Du har 30 dagar från att betala. Om du inte har fått dina varor och vill skjuta upp din faktura, vänligen kontakta Klarnas kundtjänst här eller använd funktionen i Klarna-appen.
4. Vad ska jag göra om jag vill returnera vissa produkter?
Du kan följa vår policy på följande länk. https://www.shein.se/Return-Policy-a-281.html Vi rekommenderar också att du markerar din beställning som returnerad i Klarna-appen när du har överlämnat paketet till posten. Om du redan har betalat hela fakturan behöver du inte oroa dig, Klarna kommer att återbetala till ditt konto så fort vi registrerar din retur. Om du inte har ännu kommer fakturan att annulleras eller uppdateras när vi har fått returspaketet.
5. Var hittar jag betalningsinformation? När får jag min faktura?
Du hittar dina betalningsinstruktioner i e-postmeddelandet som skickas till dig från Klarna strax efter köpet. Du kan granska dina beställningar när som helst genom att logga in på https://www.klarna.com . Fakturan skickas alltid av Klarna via e-post. Kontakta Klarnas kundtjänst om du behöver din faktura omskickad.
6. Jag raderade / tappade mitt uppgifter, hur kan jag få den igen?
Du kan logga in på klarna.com och se detaljerna. Du kan också ladda neruppgifterna som en PDF.
7. Vad händer om jag inte kan välja Klarna?
Du kan bli avvisad av Klarnas riskcenter och kan kontakta Klarnas kundtjänst för hjälp. För att kontakta vår kundtjänst, ange ditt beställningsnummer och en skärmbild av betalningen.
För andra Klarna-relaterade frågor, besök