SHEIN X-programvillkor

1.Genom att skicka din information och klicka på ”ANVÄND NU”, intygar och garanterar du att (a) du är minst 18 år gammal; (b) den information du lämnar till oss är sann och korrekt; (c) alla designer eller fotografier du laddar upp skapades enbart av dig och inte kränker tredje parts immateriella rättigheter.
2.Den information du lämnar kommer att användas av oss för att, efter eget gottfinnande, avgöra om vi ska överväga att utforska ett eventuellt licensavtal med dig. Att skicka in en ansökan garanterar dig inte en plats i SHEIN X-programmet. Det är bara det första steget i processen. Om vi inte hör av oss till dig är det för att vi har bestämt, baserat på olika interna kriterier och det begränsade antalet designers vi kan acceptera varje säsong, att du inte skulle passa bra för programmet den här säsongen.
3.Om du inte är vald till SHEIN X-programmet kommer de designer eller fotografier du skickade att raderas från våra filer.
4.Din användning av vår webbplats, inklusive inlämning av en ansökan till SHEIN X, är föremål för våra Villkor och Sekretesspolicy . Genom att klicka på "ANVÄND NU" godkänner du uttryckligen att vara bunden av Villkoren och Sekretesspolicyn .