Betygsregler

Betygsregler
SHEIN har ett omfattande betygssystem för produkter baserat på faktorer som leverans, produktkvalitet och användarnöjdhet.
1. Vad betyder stjärnan?
Totalpoängen för en produkt är 5.
En poäng på 4-5 betyder att de flesta användare är nöjda med de produkter de köpt.
En poäng på 1-3 betyder att de flesta användare anger att det fortfarande finns utrymme för förbättringar.
Varje betyg av dig är oerhört viktigt för oss. Vi kommer inte att dölja kommentarer med lågt betyg och vi ser till att betyget är verkligt. Vi är fast beslutna att tillhandahålla bättre produkter och shoppingupplevelser för dig.
2. Hur beräknas betyget?
3. Hur beräknas varje betyg?
För vissa produkter tillhandahåller vi attribut för betyg från flera dimensioner för att hjälpa dig att känna till produkten enklare och mer exakt. Du kan betygsätta produkter på produktkvalitet, andningsförmåga, mjukhet, användarvänlighet och andra aspekter; vi kommer att beräkna de genomsnittliga betygen från alla användare. Totalpoängen är 5.
FAQ
1. Varför har vissa produkter inte betyg?
Nya produkter kanske inte har betyg efter att de har lanserats. Produktbetyg kommer endast att vara tillgängliga efter att det finns recensioner från riktiga användare.
Du kan köpa varan och skriva din objektiva recension.
2. Varför har vissa produkter begränsade betygsattribut?
Vissa produkter har tydliga kategoriattribut, vilket kan återspeglas i det objektiva betyget; visst kan du se recensionerna för att få nyttga tips för ditt köp.