SHEIN #SHEINsepopup TÄVLINGENS OFFICIELLA REGLER

INGET KÖP ELLER BETALNING AV NÅGOT SLAG BEHÖVS FÖR ATT DELTA ELLER VINNA. ETT KÖP ÖKAR INTE DINA CHANSER ATT VINNA. GÄLLER INTE I DEN MÅN DET ÄR I STRID MED TILLÄMPLIG LAG. DENNA TÄVLING ÄR PÅ INGET SÄTT SPONSRAD, UPPMUNTRAD ELLER ADMINISTRERAD AV ELLER KNUTEN TILL INSTAGRAM.
SPONSOR: Roadget Business PTE LTD., (även känt som SHEIN i kommersiella sammanhang) med adress 12 Marina Boulevard, #15-01, Marina Bay Financial Centre, Singapore 018982.
VILLKOR FÖR DELTAGANDE: SHEIN-tävlingen #SHEINsepopup är öppen för personer bosatta i Sverige som är 18 år eller äldre. Anställda av och styrelseledamöter för Sponsorn, dess moderbolag, dotterbolag, filialer, reklam- och annonsbyråer, och den närmsta familjen och/eller medlemmar i hushållet är inte behöriga att delta. Gäller inte i den mån det är i strid med tillämplig lag.
TÄVLINGSPERIOD: Tävlingen börjar den 15, november 2022 klockan 00:00:01 centraleuropeisk sommartid (“CEST”), och slutar den 22,november 2022 klockan 23:59:59 CEST ( “Tävlingsperioden” ). Den officiella tidtagningsenheten är Sponsorns datorprogram.
HUR MAN DELTAR: Under Tävlingsperioden,logga in på Instagram och (1) följ @shein_sweden, (2) gilla (dubbeltryck) Lotteri-inlägget och (3) kommentera dina känslor och önskan om SHEIN Sweden POP-UP med hashtaggarna #MeetSHEIN, #SHEINsepup och #SHEINTävla och tagga minst tre vänner ("Kommentar"). Din kommentar måste innehålla både hashtaggarna #MeetSHEIN, #SHEINsepopup och #SHEINContest.
Begränsat till ett (1) bidrag per person/Instagramkonto, oavsett antal Kommentarer eller taggade vänner. För att delta måste tävlanden ha ett offentligt Instagramkonto. Sådana konton är gratis. Alla deltaganden är underkastade Instagrams användarvillkor. Det är inte tillåtet att använda makron, botar, skripts och andra automatiserade medel för att skicka in ett bidrag. Bevis om avsändande utgör inte bevis på mottagande. Bidrag kommer varken bekräftas eller returneras. Om tvist uppkommer avseende identiteten hos en deltagare, anses bidraget ha lämnats av den auktoriserade kontoinnehavaren av den e-postadress som är kopplad till det Instagramkonto från vilket bidraget skickades. ”Auktoriserad kontoinnehavare” definieras som den fysiska person som är förknippad med den e-postadress eller annat liknande konto som kopplas till det relevanta sociala mediekontot.
VINSTDRAGNING OCH MEDDELANDE OM VINNARE: För att utse 10 VINNARE kommer en slumpmässig dragning av de valbara bidrag som mottagits under Tävlingsperioden ske den 23,november 2022. De potentiella vinnarna kommer att underrättas via Instagram direktmeddelande den 26,november 2022 eller däromkring. Sponsorn ansvarar inte i händelse av att ett meddelande om vinst går förlorat, inte når fram eller inte mottas av en potentiell vinnare, oavsett anledning därtill. Om det uppdagas att en potentiell vinnare är obehörig eller att han eller hon brutit mot dessa Officiella Regler eller avvisar en vinst innan tilldelningen, kommer den potentiella vinaren att diskvalificeras och en annan deltagare kan därmed komma att utses till vinnare. Om en potentiell vinnare inte svarar på ett meddelande inom två dagar efter det första meddelandeförsöket, eller om vinsten eller vinstmeddelandet återsänds såsom icke mottagen eller icke möjlig att leverera, kan den potentiella vinnaren diskvalificeras och en annan deltagare utses till vinnare. En potentiell vinnare kan ombedjas att underteckna och återsända ett intyg som visar att denne är behörig att delta samt en ansvarsbefrielse och publicitetsrelease (”Dokument om Vinstanspråk”). Om en potentiell vinnare är minderårig enligt lagen i hans/hennes hemvistland kan den aktuella vinsten, efter Sponsorns beslut, delas ut till vinnarens föräldrar eller vårdnadshavare, eller så kan vinnarens föräldrar eller vårdnadshavare ombedjas att upprätta och underteckna relevanta handlingar.
VINSTER OCH SANNOLIKHET ATT VINNA: 10 ANTAL vinster är tillgängliga. Varje vinst består av ett elektroniskt presentkort hos SHEIN med ett värde av SEK 500. Vinst levereras via Instagram direktmeddelande och ges i form av en kod till ett presentkort på https://www.shein.se/. Sannolikheten att vinna beror på antalet inkomna kvalificerade bidrag. En vinst är icke överlåtbar och det är inte tillåtet att byta ut vinsten mot kontant ersättning eller annat substitut, förutom i det fall som anges i nästa mening. Ett substitut av likvärdigt eller större värde kan utgå om Vinsten blir oåtkomlig på grund av ett hinder som ligger utanför Sponsorns kontrollsfär. Vinnaren ansvarar för skatter, oaktat om dessa är federala, statliga och/eller lokala, samt för alla andra avgifter eller kostnader som kan tillkomma genom att mottagande eller användning av vinsten.
DELTAGANDE: Genom att delta i Tävlingen åtar sig tävlanden att (i) följa de Officiella Reglerna, inklusive samtliga behörighetskrav, och (ii) följa de beslut som fattas av Tävlingens domare, vilka är slutliga och bindande i alla frågor som rör Tävlingen. Bidrag som har manipulerats eller ändrats är ogiltiga. Sponsorn ikläder sig inget ansvar, förutom om Sponsorn brutit mot sina skyldigheter, avseende: (i) förlorade, försenade, missriktade, skadade, förvanskade, ofullständiga eller icke behöriga bidrag, som alla är ogiltiga; (ii) fel, försummelse, avbrott, borttagning, skada, dröjsmål i drift eller överföring, stöld eller förstörelse eller obehörig åtkomst till eller förändring av bidragsmaterial, eller för fel hänförlig till teknik, nätverk, telefonutrustning, elektronik, mobilenheter, datorer, hårdvara eller mjukvara, eller för inkorrekt överföring eller misslyckande att motta information om bidrag från Sponsorn på grund av tekniska problem; eller (iii) någon skada på tävlandens eller annan persons dator eller mobilenhet som uppkommit till följd av eller i samband med deltagande i Tävlingen. Sponsorn förbehåller sig rätten till att: (i) permanent diskvalificera deltagare som kan antas ha brutit mot de Officiella Reglerna uppsåtligen; och (ii) stänga av, ändra eller avbryta Tävlingen om Sponsorn, efter eget gottfinnande, misstänker att tekniskt fel, fel, avbrott eller skada försämrar eller kommer att försämra administrationen, säkerheten, skäligheten, integriteten eller det korrekta utförandet av Tävlingen. Om Tävlingen avslutas före det angivna slutdatumet kommer Sponsorn (om möjligt) att utse vinnare från inkomna bidrag som är kvalificerade, som inte föremål för någon form av misstanke och som inte är påverkade av problemet.
PUBLICERING OCH ANVÄNDNING: Genom att delta i Tävlingen samtycker tävlanden till att Sponsorn (och de som agerar för dennes räkning), i den mån tillämplig lag medger, ges en icke- exklusiv rätt att kopiera, reproducera, ändra, sända och på annat sätt använda tävlandens Kommentar, helt eller delvis, på vilket sätt som helst och i vilket medium som helst vare sig det existerar nu eller hädanefter utvecklas, över hela världen, under den maximala tid som tillåts enligt tillämplig lag, inklusive men inte begränsat till publicering online. Vinnaren samtycker vidare till användandet av hans/hennes Kommentar, namn, avbild, röst, åsikter, uttalanden, biografisk information och/eller hemstad och hemland i reklam- och annonseringssyfte i alla typer av medier, över hela världen, nu existerande eller hädanefter utvecklade, i all evighet, utan ytterligare granskning, meddelande, betalning eller motprestation (såvida inte förbjudet enligt lag).
FRISKRIVNING: Genom att delta friskriver tävlanden, i den utsträckning tillämplig lag tillåter, Sponsorn och dess moderbolag, dotterbolag, filialer, partners, anställda, styrelseledamöter, reklam- och annonsbyråer och alla andra som varit delaktiga i utvecklingen av och genomförandet av denna Tävling från allt ansvar, förlust eller skada som åsamkats eller påstås ha åsamkats av tävlandens deltagande i Tävlingen och/eller accepterandet, utdelningen, mottagandet, användningen och/eller felanvändningen av Vinsten. Tävlanden accepterar även att nyss nämnda rättssubjekt inte ansvarar för någon garanti, utfästelse eller annan liknande uppgift, oaktat om dessa lämnats uttryckligen eller underförstått, som är knutna till marknadsföringen och/eller utdelningen av vinst, förutom i de fall som uttryckligen anges i de Officiella Reglerna. Ingenting i de Officiella Reglerna utesluter eller begränsar Sponsorns ansvar för bedrägeri eller för dödsfall eller personskada som av vårdslöshet orsakats av Sponsorn. Tävlanden accepterar vidare, i den mån tillämplig lag tillåter, att: (a) alla tvister, anspråk och grunder för talan som uppkommer till följd av eller i samband med Tävlingen eller utdelandet av eventuella vinster ska avgöras individuellt och inte genom grupptalan; (b) alla ersättningsanspråk begränsas till faktiska kostnader som uppstått, inklusive kostnader som uppkommit i samband deltagandet i Tävlingen men under inga förhållanden advokatarvoden; (c) ingen ersättning för annat än faktiska kostnader utgår och att tävlanden härmed avsäger sig rätten att kräva skadestånd av straffkaraktär, ersättning för följdskador och oförutsebara skador samt rätten att få skadestånd multiplicerat eller annorledes utökat; och (d) de Officiella Reglerna är underkastade svensk lag, förutom regler hänförliga till den internationella privaträtten, och att svensk domstol har exklusiv behörighet att slita alla tvister.
PERSONUPPGIFTER: All information tävlanden lämnar behandlas i enlighet med Sponsorns integritetspolicy som återfinns på https://www.shein.se/Privacy-Security-Policy-a-282.html .
LISTA ÖVER VINNARE: För att erhålla en lista över vinnare, tillgänglig ungefär två veckor efter utgången av Tävlingsperioden, skicka en skriftlig begäran till Sponsorn via elektronisk post till sheinswedenig@shein.com , och ange “#SHEINsepopup TÄVLINGENS” i ämnesraden. En sådan begäran ska senast ha inkommit 31 december 2022.
INSTAGRAM: Genom att delta, åtar sig tävlanden att avstå från att framställa ersättningsanspråk mot Instagram och dess moderbolag, dotterbolag, filialer, partners, anställda, styrelseledamöter, agenter och reklam- och annonsbyråer för skador, förluster och kostnader som orsakats eller påstås ha orsakats av tävlandens deltagande i tävlingen och/eller accepterandet, tilldelningen, mottagningsbeviset, användningen och/eller felanvändningen av vinsten. Denna tävling är på inget sätt sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Instagram.