SHEIN CURVE SWEEPSTAKES OFFICIELLA REGLER

INGET KÖP ELLER BETALNING AV NÅGOT SLAG ÄR NÖDVÄNDIGT FÖR ATT DELTA ELLER FÖR ATT VINNA. ETT KÖP KOMMER INTE ÖKA DINA CHANSAR ATT VINNA. OGILT DÄR FÖRBJUDET. DETTA SWEEPSTAKES ÄR INTE PÅ NÅGOT SÄTT SPONSRAT, GODKÄNT ELLER ADMINISTRERAT AV ELLER ASSOCIERAT MED, INSTAGRAM ,TWITTER (X) eller SNAPCHAT .
BEHÖRIGHET: SHEIN CURVE Sweepstakes ( “Sweepstakes” ) är öppna för lagliga invånare i [ SWEDEN ] som är 18 år eller äldre. Anställda, tjänstemän eller direktörer för Infinite Styles Ecommerce Co., Ltd. ( “Sponsor” ), eller någon av dess föräldrar, dotterbolag, dotterbolag eller någon reklam- eller marknadsföringsbyrå som är involverad i dessa utlottningar (tillsammans kallade “Sweepstakes Entities” ), såväl som den närmaste familjen och hushållsmedlemmarna till varje sådan person, är inte berättigade att delta. Ogiltigt där det är förbjudet.
SWEEPSTAKES PERIOD: Sweepstakes börjar den [ 2 oktober 2023 ] kl. 10:00:01 Central European Summer Time ("CET") (" CE T ") och slutar den [ 8 oktober 2023 ] kl. 11 :59:59 pm CET ( “Slotsperioden” ). Sponsorns databasdator är den officiella tidtagningsenheten för utlottningarna.
HUR MAN KOMMER MED: Under utlottningsperioden, logga in på ditt SHEIN-användarkonto på SHEIN-appen och (1) leta reda på Sweepstakes-inlägget på SHEIN-appen och (2) klicka på "DELA"- knappen för att dela en Sweepstakes -sidalänk ("Länken till Sweepstakes-sidan") till ditt Instagram-flöde, SnapChat Story och/eller Twitter (X) ) Flöde (ditt "Inlägg") och (3) inkluderar hashtaggen #SHEINContest i ditt inlägg . Ditt inlägg måste innehålla hashtaggen #SHEINContest.
Sweepstakes kan endast delta i SHEIN -appen . Du måste vara inloggad på ditt SHEIN- användarkonto på SHEIN-appen för att kunna delta i Sweepstakes . _ Om du ännu inte har laddat ner SHEIN- appen eller skapat ett SHEIN- användarkonto kan du ladda ner SHEIN-appen på en mobil enhet gratis och skapa ett gratis SHEIN- användarkonto. Se detaljer för att skapa ett gratis SHEIN-användarkonto på https://www.shein.se/user/auth/login?direction=nav&from=navTop .
Deltagare är förbjudna att dela Sweepstakes Page Link på Facebook eller via något direktmeddelande. Att dela tävlingssidans länk är begränsat till en gång per person under tävlingsperioden.
Begränsa ett (1) inlägg per person, oavsett antal inlägg. Du måste ha ett konto på Instagram , SnapChat eller Twitter för att delta och ditt konto måste vara offentligt. Konton är gratis. Alla bidrag är föremål för Instagram , SnapChat eller Twitters användarvillkor, beroende på vad som är tillämpligt. Det är förbjudet att använda makro, bot, skript eller andra automatiska metoder för att skicka in bidrag. Bevis på inlämning är inte bevis på mottagande. Sponsorns databasdator är den officiella tidtagningsenheten för utlottningarna. Anmälningar kommer inte att bekräftas eller returneras. I händelse av en tvist om en deltagares identitet, kommer inträdet att anses ha lämnats av den auktoriserade kontoinnehavaren för den e-postadress som är kopplad till det sociala mediekonto som användes för att lägga upp bidraget. "Auktoriserad kontoinnehavare" definieras som den fysiska person som tilldelas en e-postadress eller annat liknande konto kopplat till det relevanta sociala mediekontot.
DRAGNING OCH VINNARE MEDDELANDE: Slumpmässig dragning bland alla kvalificerade bidrag som tas emot under tävlingsperioden kommer att genomföras omkring [ 9 oktober ] för att välja [ ] 10potentiella vinnare . Potentiella vinnare kommer att meddelas via push-meddelanden och vinnarlistan kommer att visas publiceras på appen och webbplats omkring den 10 oktober 2023 . Inget ansvar tas för eventuella vinnarmeddelanden som förloras, avlyssnas eller inte tas emot av en potentiell vinnare av någon anledning. Om en potentiell vinnare inte svarar inom 2 dagar efter det första aviseringsförsöket, eller om priset eller prismeddelandet returneras som outnyttjat eller omöjligt att leverera till en sådan potentiell vinnare, kan en sådan potentiell vinnare diskvalificeras och en alternativ vinnare kan utses . Om någon potentiell vinnare visar sig vara olämplig, eller om han eller hon inte har följt dessa officiella regler eller tackar nej till ett pris av någon anledning innan tilldelningen, kommer en sådan potentiell vinnare att diskvalificeras och en alternativ vinnare kan utses . En potentiell vinnare kan krävas för att verkställa en bekräftelse om kvalificering, en ansvarsfrigivning och en publicitetsrelease ("dokument om prisanspråk").
PRIS OCH ODDS:
TTio ( 10 ) priser är tillgängliga. Varje pris består av en 2000kr SHEIN Curve- kupong ("Kupongen") . Priset kommer att levereras till vinnarens SHEIN-användarkonto och kan visas under "Mina kuponger" i avsnittet "Mina tillgångar" på vinnarens SHEIN-användarkonto. Kupongen får endast användas för köp av SHEIN Curve-produkter på https://www.shein.se eller på SHEIN-appen. Kupongen får inte användas för betalning av skatter eller frakt. Kupongen får endast användas en gång. Om du använder mindre än kupongens totala värde för en beställning av SHEIN Curve-produkter, kommer eventuellt oanvänt saldo av kupongen att förverkas. Kupongen går ut den 22/10/23.
Alla deltagare kommer att få 10 SHEIN-poäng när de delar Sweepstakes-sidans länk till deltagarens Instagram-flöde, Snap Chat Story eller Twitter-flöde . SHEIN-poängen kommer att placeras på deltagarens SHEIN-användarkonto. Sådana poäng upphör att gälla den 30: e dagen efter att de utfärdats.
Vinstchanserna beror på antalet mottagna kvalificerade bidrag. Priset kan inte överföras, och inget kontantalternativ eller prisbyte kommer att tillåtas, förutom efter sponsorns gottfinnande. Ett ersättare av jämförbart eller högre värde kan tilldelas om priset som anges blir otillgängligt av någon anledning. Varje vinnare är ansvarig för alla federala, statliga och/eller lokala skatter och för alla andra avgifter eller kostnader som är förknippade med godkännande eller användning av ett pris.
Priserna kommer att vara exklusive skatter som sponsorn enligt lag måste hålla inne. Begränsa ett (1) pris per person/hushåll. Om inte annat anges under tillämplig tvingande lag eller uttryckligen anges skriftligen i samband med utdelningen av priset, delas alla priser ut " i befintligt skick" och utan garantier av något slag, uttryckliga eller underförstådda (inklusive, utan begränsning, alla underförstådda garantier för säljbarhet eller lämplighet för ett visst
DELTAGANDE. Genom att delta i Sweepstakes, ( i ) samtycker du till att vara bunden av dessa officiella regler, inklusive alla behörighetskrav, och (ii) samtycker till att vara bunden av Sweepstakes- domarnas beslut, som är slutgiltiga och bindande i alla frågor som rör Sweepstakes. Inmatningsmaterial/data som har manipulerats eller ändrats är ogiltiga. Inget ansvar tas för: ( i ) förlorade, sena, missriktade, skadade, förvanskade, ofullständiga eller oläsliga poster, som alla är ogiltiga; (ii) fel, utelämnande, avbrott, radering, defekt, försening i drift eller överföring, stöld eller förstörelse eller obehörig åtkomst till eller ändringar av inträdesmaterial, eller för teknisk, nätverks-, telefonutrustning, elektronisk, mobil enhet, dator, hårdvara eller mjukvarufel av något slag, eller felaktig överföring av eller underlåtenhet att ta emot inträdesinformation från sponsor på grund av tekniska problem; eller (iii) någon skada eller skada på deltagarens eller någon annan persons dator eller mobila enhet relaterad till eller till följd av deltagande i utlottningen. Sponsorn förbehåller sig rätten att: ( i ) permanent diskvalificera från alla utlottningar som den sponsrar varje person som den tror har avsiktligt brutit mot dessa officiella regler; och (ii) avbryta, modifiera eller avsluta utlottningen om sponsorn tror, efter eget gottfinnande, att felfunktion, fel, avbrott eller skada försämrar eller kommer att försämra administrationen, säkerheten, rättvisan, integriteten eller korrekt uppförande av utlottningarna. Om utlottningen avslutas före det angivna slutdatumet kommer sponsorn (om möjligt) att välja vinnare bland alla kvalificerade, icke- misstänkta bidrag som inte påverkas av problemet.
PUBLICITET/ANVÄNDNINGSRÄTTIGHETER: GENOM att delta i utlottningen erkänner och samtycker du till att sponsorn (och de som agerar med dess auktorisation) har den icke-exklusiva rätten att kopiera, reproducera, redigera, sända och på annat sätt använda ditt inlägg, i sin helhet eller i del, på något sätt, i vilket medium som helst, vare sig det nu finns eller senare upptäckts, över hela världen, i evighet, inklusive men inte begränsat till postning online. Deltagande i utlottningarna och/eller mottagande eller användning av något pris utgör vidare vinnarnas samtycke för användning av hans/hennes foto, namn, likhet, röst, åsikter, uttalanden, biografisk information och/eller hemstad och stat för marknadsföring eller reklam syften i media, över hela världen, nu kända eller utvecklade hädanefter, i evighet, utan ytterligare granskning, meddelande, betalning eller motprestation (såvida det inte är förbjudet enligt lag).
FRIGÖRELSE AV ANSVAR; TVISTER; GÄLLANDE LAG: Genom att delta i utlottningarna, och i den utsträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag, släpper du sponsorn och dess moderbolag, dotterbolag, affiliates, partners, anställda, direktörer, anställda, agenter, reklambyråer och alla andra som är associerade med utvecklingen och utförande av dessa utlottningar från alla och mot alla skador, förluster eller skador som orsakats eller påstås vara orsakade av ditt deltagande i utlottningen och/eller godkännandet, tilldelningen, mottagandet, användningen och/eller missbruket av priset, och du samtycker till att dessa enheter inte är ansvariga för någon garanti, representation eller garanti, uttryckt eller underförstått, faktiskt eller i lag, relaterade till marknadsföringen och/eller tilldelningen av något pris förutom vad som uttryckligen anges i dessa officiella regler; förutsatt att ingenting i dessa officiella regler begränsar eller utesluter Sweepstakes-enheternas ansvar för bedrägeri eller för dödsfall eller personskada som orsakats av försumligheten från Sweepstakes-enheterna. Du samtycker vidare, i den utsträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag, att: (a) alla tvister, anspråk och orsaker till åtgärder som uppstår ur eller i samband med utlottningarna, eller eventuella priser som delas ut, ska lösas individuellt utan tillgripande någon form av grupptalan; (b) alla anspråk, domar och utmärkelser ska begränsas till faktiska kostnader som uppstått, inklusive kostnader förknippade med att delta i utlottningen, men under inga omständigheter advokatarvoden; (c) under inga omständigheter kommer någon deltagare att tillåtas att erhålla någon utmärkelse för, och deltagare avsäger sig härmed alla rättigheter att kräva, bestraffande, tillfälliga skador eller följdskador och alla rättigheter att få skadestånd multiplicerat eller på annat sätt ökat och alla andra skador, andra än skadestånd för faktiska utgifter; och (d) dessa regler och alla tvister ska styras av de interna lagarna i England och Wales, utan hänsyn till principerna om lagkonflikter, alla tvister ska lösas exklusivt i domstolarna i England och Wales, och du samtycker uttryckligen till nämnda domstolars jurisdiktion och avstå från alla invändningar mot detta.
DATA: All information du skickar är föremål för Sponsorns integritetspolicy finns på https://www.shein.se/Privacy-Security-Policy-a-282.html .
VINNARLISTA: För en lista över vinnare, tillgänglig cirka två veckor efter slutet av Sweepstakes- perioden, skicka en skriftlig begäran till sponsorn, via e-post till secsteam@shein.com , semed "SHEIN [ SHEIN CURVE SWEEPSTAKES ] " i ämnesrad. Alla sådana förfrågningar måste vara mottagna senast [ 22 oktober ] 2023 .
Om en eller flera bestämmelser i dessa officiella regler befinns vara ogiltiga, olagliga eller omöjliga att verkställa, ska giltigheten, lagligheten och verkställbarheten av de återstående bestämmelserna i dessa officiella regler inte påverkas på något sätt därav.
SPONSOR: Infinite Styles Ecommerce Co, Ltd legale i G01 & 101, T/A Grafter Offices, 55 Percy Place, Dublin, 4 D04 E1W7 Ireland .
INSTAGRAM, X, SNAPCHAT: Genom att delta frigör du Instagram, X Corp. och Snap Inc. och deras moderbolag, dotterbolag, dotterbolag, partners, anställda, direktörer, agenter, reklambyråer, från alla och mot alla skador, förluster eller skador som orsakats eller hävdas orsakas av ditt deltagande i utlottningen och/eller acceptans, tilldelning, mottagande, användning och/eller missbruk av priset. Sweepstakes är inte på något sätt sponsrade, godkända eller administrerade av, eller associerade med, Instagram, X eller Snap.