SHEIN ANVÄNDARVILLKOR FÖR EUROPEISKA LÄNDER

Ikraftträdande: 1 juli 2021
INNEHÅLL
A. 1. OMFATTNING.
Dessa användarvillkor för de europeiska länderna ( "EU-användarvillkor" ) gäller för dig om du befinner dig i Europeiska unionen ("de europeiska länderna "). De är avtalsgrunden för din användning av tjänsterna inklusive tjänster som tillhandahålls via denna webbplats, som finns på SHEIN.com ( "webbplatsen" , som inkluderar lokala versioner av webbplatsen, såsom fr.shein.com eller de.shein.com), våra mobilapplikationer ( "apparna" ), våra konton och fansidor på sociala medieplattformar ( "sociala mediekonton" ), annan skriftlig, elektronisk och muntlig kommunikation med företaget och dess närstående enheter och all annan andra webbplatser, sidor, funktioner eller innehåll som ägs och drivs av företaget som länkar till dessa EU-användarvillkor.
Om du är bosatt i ett land men beställer att produkter ska skickas till ett annat land kan du omdirigeras till den lokala webbplatsen i det land som produkterna skickas till.
A. 2. DEFINITIONER.
Termerna "Företag" , "vi" , "oss" eller "vårt" används för att beskriva din avtalspartner, som varierar beroende på din egen plats: Om du befinner dig i Europeiska unionen är din avtalspartner Roadget Business Pte . Ltd, 7 Temasek Boulevard, # 12-07 Suntec Tower One, Singapore (038987), som ägare av webbplatsen, appar och sociala mediekonton i Europeiska unionen samt Infinite Styles Ecommerce Co., Ltd., 1-2 Victoria Building, Haddington Road, Dublin 4, Irland, legal@shein.com , som licensinnehavare av webbplatsen, appar och sociala mediekonton och leverantör av tjänsterna.
"Tjänsterna" inkluderar alla tjänster som tillhandahålls via denna webbplats, som finns på SHEIN.com ( "Webbplatsen" , som inkluderar lokala versioner av webbplatsen, till exempel fr.shein.com eller de.shein.com), våra mobilapplikationer ( "Appar" ), våra konton och fansidor på sociala medieplattformar ( "Sociala mediekonton" ), annan skriftlig, elektronisk och muntlig kommunikation med företaget och dess anslutna enheter och andra webbplatser, sidor, funktioner, eller innehåll som ägs och drivs av företaget eller en ansluten enhet som länkar till denna policy.
Med "avtal" avses användningsavtalet mellan dig och företaget baserat på dessa EU-användarvillkor.
"Europeiskt land" eller "europeiska länder" betyder alla EU-länder.
"Force majeure" betyder händelser som ligger utanför vår rimliga kontroll.
A. 3. ÅLDERSKRAV OCH GODKÄNNANDE.
(1) För att kunna använda våra tjänster måste du vara minst 16 år gammal.
(2) Genom att komma åt eller använda tjänsterna på något sätt, inklusive, men inte begränsat till, besök eller surfa på webbplatsen, ladda ner en mobilapp, registrera ett konto eller bidra med innehåll eller annat material till tjänsterna, förstår du uttryckligen, erkänner och godkänner att vara bunden av EU: s användarvillkor Du har endast behörighet att använda tjänsterna om du samtycker till att följa alla tillämpliga lagar och dessa EU-användarvillkor. Dessutom kan du när som helst läsa vår integritetspolicy för mer information om hur företaget samlar in, lagrar och skyddar dina personuppgifter när du använder tjänsterna.
A. 4. UPPDATERINGAR.
(1) Med förbehåll för villkoren i tillämplig lag förbehåller vi oss rätten att ändra EU: s användarvillkor, inklusive integritetspolicyn.
(2) Mindre förändringar som inte påverkar dina rättigheter och utgör en orättvis nackdel för dig, kan inträffa när som helst, med eller utan meddelande till dig, och är effektiva efter publicering.
(3) Väsentliga ändringar kan göras särskilt i händelse av lagändringar, rättspraxisändringar eller ekonomiska förändringar. Om du har ett användarkonto på webbplatsen kommer vi att meddela dig (i) via e-post till e-postadressen i ditt användarkonto minst fyra veckor före ikraftträdandedatumet för ändringarna av avsedda materialändringar och informera dig i det här e-postmeddelandet av din rätt till invändningar, form och tidskrav för invändningar och konsekvenserna om du inte motsätter dig ändringarna, och (ii) genom att publicera de ändrade villkoren på webbplatsen och appen. Ytterligare meddelanden kan, enligt vårt eget gottfinnande, innehålla meddelanden på annat sätt. Du är ansvarig för att hålla den e-postadress du skickar till oss uppdaterad. Vi ansvarar inte för föråldrad eller felaktig information från dig.
Om du motsätter dig sådana avsedda ändringar inom rätt tid och i önskad form har vi rätt att säga upp avtalet med dig. Om du inte motsätter dig ändringarna i textformen inom sex veckor efter mottagandet av e-postmeddelandet, anses du ha accepterat ändringarna.
A. 5. HÄNDELSER UTANFÖR VÅR KONTROLL.
Vi kommer inte att hållas ansvariga för bristande efterlevnad eller fördröjning av att följa några av de skyldigheter vi åtar oss enligt EU: s användarvillkor eller andra avtal när de orsakas av händelser som ligger utanför vår rimliga kontroll ( "Force Majeure" ). Force Majeure ska omfatta varje handling, händelse, underlåtenhet att utöva, utelämna eller olycka som ligger utanför vår rimliga kontroll, inklusive bland annat följande:
  • Strejk, lockout eller andra former av protest.
  • Civil oro, revolt, invasion, terroristattack eller terroristhot, krig (förklarat eller ej) eller hot eller förberedelse för krig.
  • Brand, explosion, storm, översvämning, jordbävning, kollaps, epidemi eller någon annan naturkatastrof.
  • Oförmåga att använda tåg, fartyg, flygplan, motoriserade transporter eller andra transportmedel, offentliga eller privata.
  • Oförmåga att använda offentliga eller privata telekommunikationssystem.
  • Lagar, förordningar eller begränsningar från någon regering eller offentlig myndighet.
  • Strejk, misslyckande eller olycka vid sjötransport eller flodtransport, posttransport eller någon annan typ av transport.
Det ska förstås att våra skyldigheter som härrör från EU: s användarvillkor eller andra avtal upphävs under den period då Force Majeure är i kraft och vi kommer att få en förlängning av perioden för att fullgöra dessa skyldigheter med en tid lika med den tid som Force Majeure-situationen varade. Vi kommer att tillhandahålla alla rimliga resurser för att avsluta situationen med Force Majeure eller för att hitta en lösning som gör det möjligt för oss att fullgöra våra skyldigheter i enlighet med EU: s användarvillkor eller andra avtal trots Force Majeure.
A. 6. ANSVARSBEGRÄNSNING.
(1) Dina skadeståndskrav är undantagna, förutom sådana skadeståndsanspråk som orsakats av skada på liv, kropp, hälsa eller från överträdelse av väsentliga avtalsförpliktelser (huvudförpliktelser) och med undantag för ansvar för andra skador baserade på en avsiktlig eller grovt oaktsam skyldighet från företaget, dess juridiska ombud, anställda eller ställföreträdare. Väsentliga avtalsförpliktelser är de vars uppfyllelse är nödvändig för att uppnå målet för avtalet.
(2) I händelse av brott mot väsentliga avtalsförpliktelser ska företaget endast hållas ansvarigt för den förutsebara skada som är typisk för typen av kontrakt om sådan skada orsakades av enkel vårdslöshet, såvida inte skadeståndsanspråken baseras på personskada, kropp eller hälsa.
(3) Ansvarsbegränsningarna gäller också till förmån för företagets juridiska ombud, anställda och ombudsmän om anspråk görs direkt mot dem.
(4) Alla tillämpliga obligatoriska lagbestämmelser påverkas inte.
A. 7. UPPDRAG.
Du får inte överlåta eller överföra avtalet (eller någon av dina rättigheter eller skyldigheter enligt avtalet) utan vårt föregående skriftliga medgivande. Alla försök att tilldela eller överföra utan att följa ovanstående kommer att ogiltigförklaras. Vi kan fritt tilldela eller överföra avtalet. Avtalet gäller till förmån för och är bindande för parterna och deras respektive juridiska ombud, efterträdare och uppdrag.
A. 8. HELA ÖVERENSKOMMELSEN; INGA UNDANTAG.
(1) Dessa EU-användarvillkor, tillsammans med alla juridiska meddelanden som publiceras på webbplatsen eller apparna, ska utgöra hela och enda avtalet mellan dig och oss om användningen av webbplatsen eller appen och ersätter alla tidigare villkor, avtal, diskussioner skrifter om ämnet.
(2) Alla villkor som du inkluderar i en inköpsorder, orderbekräftelse eller annat dokument är uttryckligen uteslutna.
(3) Om någon bestämmelse i EU: s användarvillkor visar sig vara ogenomförbar, ska bestämmelsen inte påverka giltigheten av de återstående bestämmelserna i EU: s användarvillkor, som ska förbli i full kraft och effekt.
(4) Inget avstående från någon bestämmelse i EU: s användarvillkor ska betraktas som ett ytterligare eller fortsatt avstående från en sådan term eller någon annan term. Vårt underlåtenhet att hävda någon rättighet eller bestämmelse enligt EU: s användarvillkor ska inte utgöra ett avstående från sådan rättighet eller bestämmelse.
A. 9. SKADEERSÄTTNING.
Du samtycker till att släppa, skada och försvara företaget och eventuella dotterbolag, dotterbolag, närstående företag, leverantörer, licensgivare och partners, och befälhavare, styrelseledamöter, anställda, ombud och representanter för alla från alla tredjepartsanspråk och kostnader (inklusive rimliga advokatarvode) som härrör från eller är relaterat till: (1) din användning av tjänsterna; (2) ditt beteende eller din interaktion med andra användare av tjänsterna; (3) ditt brott mot dessa EU-användarvillkor; (4) allt material du skickar, lägger upp, laddar upp till eller överför via webbplatsen eller appen. Vi kommer att meddela dig omedelbart om sådana anspråk och kommer att ge dig (på din bekostnad) rimlig hjälp med att försvara anspråket. Vi förbehåller oss rätten att på egen bekostnad ta exklusivt försvar av alla ärenden som annars är föremål för skadestånd från dig. I så fall har du ingen ytterligare skyldighet att försvara oss i den frågan, och om det behövs tillåter du oss att delta i försvaret och kommer inte att lösa något sådant krav utan vårt föregående skriftliga medgivande.
A. 10. TILLÄMPLIG LAGSTIFTNING OCH JURISDIKTION.
(1) Dessa EU-användarvillkor regleras av och tolkas i enlighet med Irlands lagar. Om du är en konsument och har din vanliga vistelseort i ett annat europeiskt land, åtnjuter du dessutom det skydd du ger genom obligatoriska bestämmelser i lagen i ditt hemland.
(2) Vi samtycker båda till att underkasta oss den icke-exklusiva behörigheten för domstolarna i Irland, vilket innebär att du kan göra anspråk på att genomdriva dina konsumentskyddsrättigheter i samband med dessa EU-användarvillkor i Irland eller i EU-landet i som du bor.
A. 11. ONLINE PLATTFORM FÖR LÖSNING AV TVISTER.
Europeiska kommissionen tillhandahåller en plattform för tvistlösning online, som du kan komma åt här: https://ec.europa.eu/consumers/odr . Vi är varken skyldiga eller villiga att delta i tvistlösningsförfaranden inför en konsumentförlikningsnämnd.
A. 12. UPPHOVSRÄTTSINTRÅNG.
När vi ber andra att respektera våra immateriella rättigheter respekterar vi andras immateriella rättigheter. Om du tror att material som ligger på eller är länkat till av företaget bryter mot din upphovsrätt, uppmanas du att skicka ett e-postmeddelande till copyright@shein.com .
A. 13. AFFÄRSÖVERFÖRINGAR.
Om företaget eller i huvudsak alla dess tillgångar förvärvades, eller i det osannolika fallet att företaget eller dess dotterbolag går i konkurs eller går i konkurs, skulle användarinformation och pågående avtalsförhållanden vara tillgångar som överförs eller förvärvas av en tredje part. Du bekräftar att sådana överföringar kan ske, och att någon förvärvare av företaget kan fortsätta (i) att använda din personliga information som anges i avtalet och vår integritetspolicy, och (ii) att kommunicera med dig i den utsträckning företaget var tillåtet att göra. Mer information finns i vår integritetspolicy.
A. 14. KONTAKTA OSS.
Vi välkomnar dina frågor och kommentarer om vår integritetspraxis eller dessa EU-användarvillkor. Du kan kontakta oss när som helst via e-post på Sekretesscenter , legal@shein.com eller via vår kundtjänstplattform .
B. 1. REPRESENTATIONER.
(1) När du använder våra tjänster godkänner du behandlingen av informationen och informationen och du anger att all information och information som ges är sant och korrekt.
(2) Du intygar och garanterar att du är minst 16 år gammal eller besöker tjänsterna under överinseende av en förälder eller vårdnadshavare.
(3) Med förbehåll för villkoren ger företaget dig härmed en begränsad, återkallbar, icke-överförbar och icke-exklusiv licens för att komma åt och använda tjänsterna genom att visa den i din webbläsare, för vår webbplats eller på dina mobila enheter, för våra appar, endast i syfte att handla personliga föremål som säljs på webbplatsen eller appar och inte för kommersiell användning eller användning för någon tredje parts räkning, förutom vad som uttryckligen tillåts av oss i förväg.
(4) Varje överträdelse av detta avtal ska leda till omedelbar återkallelse av licensen som beviljas i detta avsnitt utan meddelande till dig och med de konsekvenser som anges i avsnitt B. 5.
B. 2. ANVÄNDNINGSBEGRÄNSNINGAR.
(1) Utom vad som är tillåtet i avsnitt B.1. REPRESENTATIONER ovan får du inte reproducera, distribuera, visa, sälja, hyra ut, sända, skapa härledda verk från, översätta, modifiera, omarbeta, demontera, dekompilera eller på annat sätt utnyttja tjänsterna eller någon del av dem såvida det inte uttryckligen tillåts av oss i skrivning.
(2) Du får inte göra någon kommersiell användning av informationen som tillhandahålls på tjänsterna eller göra någon användning av tjänsterna till förmån för ett annat företag såvida det inte uttryckligen tillåts av oss i förväg.
(3) Vi förbehåller oss rätten att vägra service, avsluta konton och / eller annullera beställningar efter eget gottfinnande, inklusive, utan begränsning, om vi anser att din eller andra kunds beteende bryter mot tillämplig lag eller är skadlig för våra intressen.
(4) Du får inte ladda upp till, distribuera eller på annat sätt publicera något genom innehållet, informationen eller annat material som: (a) bryter mot eller bryter mot upphovsrätten, patent, varumärken, servicemärken, affärshemligheter, andra äganderätt eller rättigheterna till ens egen bild av någon person; (b) är ärekränkande, hotande, ärekränkande, obscent, anständigt, pornografiskt eller kan ge upphov till något civilrättsligt eller straffrättsligt ansvar enligt lokal eller internationell rätt; (c) innehåller andras bild utan deras uttryckliga medgivande under hela den tid som publiceras på eller på annat sätt publiceras via tjänsterna, (d) innehåller bilder av barn under 16 år, oavsett om du är förälder eller vårdnadshavare för den barn, eller (e) inkluderar fel, logiska bomber, virus, maskar, fälldörrar, trojanska hästar eller annan kod, material eller egenskaper som är skadliga eller tekniskt skadliga.
(5) Dessutom godkänner du att inte:
  • Använd Tjänsterna för olagliga ändamål, eller som kan bryta mot tillämplig lag eller reglering;
  • Att delta i något beteende som begränsar eller hämmar någons användning eller åtnjutande av tjänsterna, eller som, som vi bestämmer, kan skada oss eller andra personer som använder tjänsterna eller utsätta dem för ansvar;
  • Använd tjänsterna på något sätt som kan inaktivera, överbelasta, skada eller försämra webbplatsen eller apparna eller någon annan parts användning av tjänsterna;
  • Använd vilken robot, spindel eller annan automatiserad enhet som helst, process eller medel för att komma åt tjänsten för något ändamål;
  • Använd tjänsterna för att distribuera oönskat marknadsförings- eller kommersiellt innehåll, eller uppmana andra personer som använder tjänsterna för kommersiella ändamål;
  • Försök annars att störa tjänsten korrekt.
(6) You warrant and represent that you shall not, and have not, done or permitted others to do anything that would be in violation of the undertakings above.
B. 3. ANVÄNDARKONTO.
(1) För att få åtkomst till vissa funktioner som är tillgängliga på tjänsterna måste du skapa ett användarkonto. Om du upptäcker att ett fel inträffade när du angav dina personuppgifter under din registrering som användare av våra tjänster kan du när som helst ändra dem i avsnittet ”Mitt konto”. Vi kan tilldela dig ett lösenord och en ytterligare kontoidentifiering så att du kan komma åt och använda vissa delar av tjänsterna. Vi kan, efter eget gottfinnande, begära att du ändrar lösenordet ibland och till och med tvingar en återställning av lösenordet.
(2) Du är ensam ansvarig för att skydda säkerheten och sekretessen för lösenordet och identifikationen som tilldelats dig. Använd inte samma lösenord för vår webbplats som du använder för andra webbplatser. Under inga omständigheter är vi ansvariga för förlust, stöld eller bedräglig användning av ditt konto. Du ska omedelbart meddela oss om obehörig användning av ditt lösenord eller identifikation eller andra brott eller hotade brott mot webbplatsen eller appens säkerhet.
(3) Du får inte använda någon annan persons konto. Varje gång du använder ett lösenord eller en identifikation anses du vara behörig att komma åt och använda webbplatsen eller apparna på ett sätt som överensstämmer med detta avtal, och företaget har ingen skyldighet att undersöka auktorisationen eller källan till sådan åtkomst eller användning av tjänsterna.
(4) Du är ensam ansvarig för all tillgång till och användning av tjänsterna av alla som använder lösenordet och identifikationen som ursprungligen tilldelats dig, oavsett om sådan tillgång till och användning av denna webbplats faktiskt är auktoriserad av dig, inklusive utan begränsning, alla kommunikation och överföringar och alla skyldigheter (inklusive, utan begränsning, ekonomiska skyldigheter) som uppstår genom sådan åtkomst eller användning.
(5) Användarkontot tillhandahålls för den regionala webbplatsen eller appen som används för den första installationen (t.ex.fr.shein.com/ eller de.shein.com). Beroende på vilken webbplats du skapar ditt konto genom kommer ditt konto att administreras av de enheter som ansvarar för att driva och använda den webbplatsen för att tillhandahålla tjänster till dig, enligt beskrivning i avsnitt A.2 DEFINITIONER (till exempel om du skapade ditt konto på fr.shein.com kommer ditt konto att administreras av Infinite Styles Ecommerce Co., Ltd och Roadget Business Pte. Ltd). Om du redan har ett konto från och med ikraftträdandedatumet för dessa villkor, kommer ditt konto, beroende på platsen som är kopplat till ditt konto, att administreras av de enheter som anges i avsnitt A. 2 DEFINITIONER (till exempel om din leveransadress är inom Europeiska unionen kommer ditt konto att administreras av Infinite Styles Ecommerce Co., Ltd. och Roadget Business Ptd. Ltd). Om du är bosatt i ett land men beställer att produkter ska skickas till ett annat land kan du omdirigeras till den lokala webbplatsen i det land som produkterna skickas till och omfattas av villkoren på den webbplatsen.
(6) Vi förbehåller oss rätten att vägra någon av våra tjänster eller säga upp ditt användarkonto om ditt beteende, efter eget gottfinnande, ger anledning att göra det. Detta är särskilt fallet om du bryter mot gällande lagar, tillämpliga avtalsbestämmelser, våra riktlinjer eller vår policy.
(7) Genom att skapa ett konto hos oss bekräftar du att vi kan skicka reklam- eller marknadsföringsmeddelanden då och då. Om du inte vill få dessa e-postmeddelanden, använd länken i dessa e-postmeddelanden för att avsluta prenumerationen på vår e-postlista.
B. 4. PLÅNBOK.
(1) Om du skapar ett användarkonto enligt beskrivning i avsnitt B. 3. ANVÄNDARKONTO får du en SHEIN digital plånbok ( “Plånbok” ) som kan användas för att samla in och hålla plånbokskrediter, presentkort, kuponger och kampanjpoäng som erbjuds via tjänsterna. Plånboken är tillgänglig när som helst via den lokala webbplatsen eller appen i avsnittet "Mina tillgångar".
(2) Kampanjpoäng: Kampanjpoäng kan tjänas och lagras under "Mina tillgångar" genom att använda våra tjänster som erbjuds på din lokala webbplats, app eller sociala mediekonton och köpa varor i enlighet med de specifika bestämmelser som finns tillgängliga under bonuspoäng . Kampanjpoäng beviljas enligt företagets eget gottfinnande; de är föremål för upphörande och annullering av företaget. Kampanjkuponger kan köpas från företaget då och då eller kan beviljas av företaget efter eget gottfinnande. Kampanjkuponger kan lagras under "Mina tillgångar". Kampanjkuponger är föremål för upphörande och annullering av företaget. Butikskredit kan lagras i din plånbok genom att returnera varor och välja en butikskredit som ditt återbetalningsalternativ (se Köpvillkor). Kampanjpoäng kan lösas in och lagras under "Mina tillgångar" genom att ange presentkortkoden via ditt användarkonto. Inom Europeiska unionen upphör presentkort efter tio år, eller som annat bestäms av företaget.
Kuponger: Kuponger kan köpas från företaget då och då eller kan beviljas av företaget efter eget gottfinnande. Kuponger kan lagras under "Mina tillgångar". Kuponger kan komma att upphöra och annulleras av företaget. StoreSHEIN-kuponger som köpts kan endast lösas in på den webbplats de köpts på (till exempel om kuponger köptes på fr.shein.com-webbplatsen kan de bara lösas in på den webbplatsen). Inlösen av SHEIN-kuponger som beviljas av företaget utan kostnad är föremål för begränsningar som företaget själv bestämmer från tid till annan.
Plånbokskredit: Plånbokskredit kan lagras i din plånbok genom att returnera varor och välja en plånbokskredit som återbetalningsalternativ (se Köpvillkor ). Plånbokskrediter kan endast lösas in på webbplatsen som plånbokskrediten beviljades (till exempel om du beställde och därefter returnerade en produkt på fr.shein.com-webbplatsen och valt att få en kredit, kan den plånbokskrediten endast lösas in på webbplatsen fr.shein.com). En plånbokskredit kopplad till en returnerad artikel kan tas ut kontant till den ursprungliga betalningsmetod som användes när du beställde. En plånbokskredit som beviljats av företaget och som inte är kopplad till en returnerad artikel kan inte lösas in kontant.
Presentkort: Presentkort kan lösas in och lagras under "Mina tillgångar" genom att ange presentkortkoden via ditt användarkonto. I Europeiska unionen upphör presentkort efter tio år, eller enligt vad som bestäms av företaget på annat sätt. För SHEIN-presentkort som köpts från företaget före den 8 mars 2021 och kan användas på vilken SHEIN-webbplats som helst, när en del av sådana presentkort har lösts in på en viss SHEIN-webbplats kan alla saldon på dessa kort endast lösas in på just den webbplatsen. Presentkort som köpts efter 8 mars 2021 kan endast lösas in på webbplatsen där de köptes (till exempel om ett presentkort köptes efter 8 mars 2021 på fr.shein.com, kan det presentkortet bara lösas in på den webbplatsen). Inlösen av presentkort som beviljas av företaget utan kostnad är föremål för begränsningar som företaget själv bestämmer från tid till annan.
(3) Du kan använda butikskrediter, presentkort, betalda eller gratis kuponger och kampanjpoäng som lagras under "Mina tillgångar" som ett extra betalningsalternativ eller rabatt för att användas på webbplatsen, med förbehåll för tillämpliga villkor ovan och bestämmelserna tillgängliga under Bonuspoäng . Medan plånbokskrediter som erhållits från en beställningsretur kan lösas in kontant, kan plånbokskrediter som beviljats av företaget, kampanjpoäng, kuponger och presentkort inte lösas in kontant.
(4) Plånboken tillhandahålls som en del av användarkontot och omfattas av samma bestämmelser som anges i avsnitt 5 och 6 i avsnitt B. 3. ANVÄNDARKONTO . Om din plånbok har tillgångar när ditt konto avslutas eller avbryts förlorar du dessa tillgångar.
B. 5. TILLGÅNGSBEGRÄNSNING OCH AVSLUTNING.
(1) Ibland kan vi begränsa åtkomst till vissa eller alla delar av tjänsterna, inklusive möjligheten att ladda upp dokument, göra betalningar eller skicka meddelanden.
(2) Vi kan säga upp din tillgång till tjänsterna när som helst, efter eget gottfinnande, utan orsak eller meddelande, eller om vi tror att du har brutit mot dessa villkor.
(3) Du kan avsluta ditt konto när som helst, av vilken anledning som helst, genom att följa sådana instruktioner på webbplatsen eller appen, eller genom att kontakta vår kundtjänst via webbplatsen. Observera att om du avslutar ditt konto kommer dina Wallet-tillgångar att gå förlorade.
(4) Uppsägning av ditt konto kan leda till förlust av alla uppnådda fördelar, all information som vi har fått eller fått från oss, eller dokument som är relaterade till eller lagras i ditt kundkonto. Du har inte rätt att kräva ersättning från oss för eventuella förluster eller kostnader som uppstått när din tillgång till tjänsterna upphör. Men om du har skickat, lagt upp eller tillhandahållit något innehåll som beskrivs i avsnitt B. 9. GRANSKNINGAR, KOMMENTARER OCH INSÄNDNINGAR nedan kommer radering av ditt konto inte att påverka sådana bidrag.
B. 6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER OCH ÄGANDE.
(1) Innehåll. Tjänsterna, inklusive all deras information och innehåll, såsom texten, programvaran, skript, grafik, foton, ljud, musik, videor och interaktiva funktioner (tillsammans, "Innehåll" ) som tillhandahålls som en del av Tjänsterna tillhör hela tiden till företaget eller till dem som beviljar oss respektive licens för användning. Du får endast använda innehållet eller delar därav med vår eller licensgivarens uttryckliga tillstånd.
(2) SHEIN-märken. Dessutom ägs "SHEIN" och andra varumärken, servicemärken, ikoner, grafik, ordmärken, mönster och logotyper däri, som används och visas på tjänsterna (tillsammans "SHEIN-märkena" ) av Roadget Business Pte. Ltd. och är i vissa fall licensierade till regionalt anslutna enheter för deras användning vid försäljning av företagsprodukter till lokala kunder. SHEIN-märkena är varumärken i de europeiska länderna och andra länder för vilka ansökningar väntar eller registrering har utfärdats. Du har inte och kommer inte att förvärva någon rättighet, titel eller intresse i eller till något av SHEIN-märkena. SHEIN-märkena, vare sig det gäller någon produkt som erbjuds till försäljning på webbplatsen eller apparna, eller som visas som en logotyp eller text på någon del av en tjänst, är inte en representation av att företaget är ägare eller licensinnehavare av upphovsrätt eller annan immateriell egendom rättigheter i de produkter som erbjuds till försäljning på webbplatsen eller i apparna. Vi hämtar några av våra produkter från tillverkare och grossister från tredje part. Alla andra varumärken, servicemärken, ikoner, grafik, ordmärken, mönster och logotyper som ingår i dem eller som görs tillgängliga via webbplatsen eller apparna är varumärken eller handelsdräkt från respektive leverantör och du har inte och kommer inte att förvärva någon rättighet , titel eller intresse för eller till något av dessa märken.
(3) Rättigheter reserverade. Innehåll som ingår i tjänsterna tillhandahålls till dig som det är och endast för din information och får inte laddas ner, kopieras, reproduceras, distribueras, sändas, sändas, visas, säljs, licensieras eller på annat sätt utnyttjas för något annat ändamål utan föregående skriftligt samtycke från företaget eller respektive ägare eller licensgivare. Vi förbehåller oss alla rättigheter som inte uttryckligen beviljas i och till innehållet. Du bekräftar och samtycker till att alla frågor, kommentarer, förslag, idéer, feedback eller annan information om tjänsterna som tillhandahålls av dig till oss är icke-konfidentiella och kommer att bli företagets enda egendom som beskrivs ytterligare under avsnitt B. 9. GRANSKNINGAR , KOMMENTARER OCH INLÄMNANDEN nedan.
Du samtycker till att inte ägna dig åt användning, kopiering eller distribution av eller skapa derivat från något av innehållet annat än uttryckligen tillåtet häri. Du samtycker till att inte kringgå, inaktivera eller på annat sätt störa säkerhetsrelaterade funktioner på webbplatsen eller funktioner som förhindrar eller begränsar användning eller kopiering av något innehåll eller tvingar fram begränsningar för användningen av webbplatsen eller innehållet i den.
B. 7. TREDJEPARTS-LÄNKAR OCH RESURSER.
Vår webbplats och appar kan innehålla länkar till tredjepartssajter som inte ägs eller kontrolleras av oss. Vi har ingen kontroll över, tar inget ansvar för och godkänner inte eller verifierar innehållet, sekretesspolicyn eller praxis på webbplatser eller tjänster från tredje part. Vi ger inga garantier eller riktlinjer för riktigheten, fullständigheten eller aktualiteten för något innehåll som publiceras på webbplatsen eller våra appar av någon annan än oss. Vi rekommenderar att du läser alla tredjepartsvillkor och sekretesspolicyer.
B. 8. PROGRAM FÖR TEXTMEDDELANDEN.
(1) Inskrivning. Om du anmäler dig till vårt SMS-program (SMS), kommer du att bli ombedd att samtycka uttryckligen - vilket framgår av ditt mobilnummer, specificerade uppmanade nyckelord, eller SMS / MMS eller annat sms som bekräftande svar signatur för att komma överens om att ta emot återkommande automatiserade marknadsföringsmeddelanden där sådana meddelanden kan skickas av oss eller våra leverantörer till det mobilnummer som du angav vid opt-in. Ett sådant samtycke är inte ett villkor för att använda våra tjänster och kan återkallas när som helst med hjälp av den opt-out-mekanism som anges i underavsnitt B 8 (2) eller genom att någon annan kontaktar oss.
(2) Välja bort. Du kan välja bort att ta emot SMS / MMS-textmeddelanden genom att svara STOP på alla meddelanden du får i vårt sms-program eller bara SMSa STOP till det nummer som du för närvarande får våra textmeddelanden från. I båda fallen får du ytterligare ett meddelande som bekräftar att din begäran har behandlats.
(3) Din egen trådlösa plan. Som alltid kan meddelande- och datahastigheter gälla för alla meddelanden som skickas till och av dig. Om du har några frågor om din textplan eller dataplan är det bäst att kontakta din trådlösa leverantör.
(4) Dina skyldigheter för ditt eget telefonnummer. Du intygar att du är kontoinnehavare eller sedvanlig användare av det mobilnummer som du anger när du registrerar dig i vårt SMS-program. Om du ändrar eller avaktiverar det numret är du ansvarig för att meddela oss omedelbart till Sekretesscenter. Varken vi, våra leverantörer och / eller någon mobiloperatör är ansvariga för försenade eller ej levererade meddelanden. Du samtycker till att ersätta oss fullständigt för alla anspråk, utgifter och skador som är relaterade till eller orsakade helt eller delvis genom att du inte meddelar oss om du ändrar ditt telefonnummer.
(5) Deltagande med förbehåll för uppsägning eller ändring. Vi kan avbryta eller avsluta ditt mottagande av automatiska marknadsföringsmeddelanden från oss om vi tror att du bryter mot dessa villkor. Ditt mottagande av dessa meddelanden kan också avslutas om din mobiltelefontjänst upphör eller upphör att gälla. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller avbryta, tillfälligt eller permanent, alla eller delar av dessa meddelanden, med eller utan meddelande till dig.
B. 9. GRANSKNINGAR, KOMMENTARER OCH INLÄMNINGAR.
(1) Om inte annat anges på annat håll i detta avtal eller i tjänsterna, allt som du skickar eller skickar till tjänsterna och / eller tillhandahåller till webbplatsen eller apparna eller oss, inklusive, utan begränsning, bilder, videor, idéer, kunskap hur, tekniker, frågor, recensioner, feedback, kommentarer, reaktioner och förslag (tillsammans, "Inlämning (ar)" ) är och kommer att behandlas som icke-konfidentiellt och icke-proprietärt.
(2) Genom att tillhandahålla, skicka in eller lägga upp ett inlämnande samtycker du till att oåterkalleligt licensiera inlämnandet och alla IP-rättigheter som är relaterade till företaget utan kostnad och vi kommer att ha den royaltyfria, globala, eviga, oåterkalleliga, överförbara och underlicens rätt att använda, reproducera, distribuera, visa, publicera, presentera, recitera, visa, utföra, sälja, leasa, överföra, omvandla, anpassa, redigera, förkorta, radera, översätta, ordna eller på annat sätt ändra inlämningen helt eller delvis , och att använda och utnyttja de nyskapade produkterna på samma sätt som den ursprungliga inlämningen, och att göra tillgänglig för allmänheten i alla medier som sådan inlämning, utan att vara skyldig att göra det. Alla bidrag kommer automatiskt att bli vår enda och exklusiva egendom och ska inte returneras till dig och du samtycker till att inte ta upp någon tvist i samband med någon användning av bidraget av oss i framtiden.
(3) Du avstår från eventuella författares personliga eller moraliska rättigheter med avseende på inlämningarna så långt de kan påverka företagets oavbrutna användning av inläggen och du förbinder dig att inte utöva sådana rättigheter, varken vis-á- gentemot företaget eller gentemot någon av företagets uppdragstagare, överförare, efterträdare, (under-) licenstagare eller någon annan tredje part som lagligt utnyttjar inlämningarna. I synnerhet samtycker du till ändringar av dina bidrag inom ett ramverk som är vanligt i branschen. Din rätt att förbjuda snedvridningar, andra försämringar eller användningar som kan äventyra dina legitima intellektuella och personliga intressen som är inneboende för inlämningarna, förblir opåverkade.
(4) Du garanterar att dina bidrag, helt eller delvis, är tydliga och fria från intrång i IP-rättigheter, tvister eller krav från tredje part. Vi tar inget ansvar för missbruk av upphovsrätt eller andra rättigheter för tredje part av dig. Du förbinder dig att försvara och skada företaget mot förluster orsakade av användningen av posterna för något ändamål.
(5) Förutom de rättigheter som är tillämpliga på varje inlämning, när du lägger upp kommentarer eller recensioner till webbplatsen eller apparna, ger du oss också rätten att använda namnet du skickar med eventuell recension, kommentar eller annat innehåll , i samband med sådan granskning, kommentar eller annat innehåll.
(6) Du intygar och garanterar att du äger eller på annat sätt kontrollerar alla rättigheter till dina bidrag och att användningen av ditt bidrag inte kommer att kränka eller kränka någon tredje parts rättigheter.
(7) Du får inte använda en falsk e-postadress, låtsas vara någon annan än dig själv, eller på annat sätt vilseleda oss eller tredje part angående ursprunget till några bidrag. Vi kan men ska inte vara skyldiga att radera, ta bort eller redigera inlägg (inklusive kommentarer eller recensioner) av någon anledning.
(8) Observera att det är förbjudet att skicka bilder till våra tjänster eller förse oss med bilder av andra utan deras uttryckliga medgivande, av personer under 16 år, oavsett om du är förälder eller vårdnadshavare.